hellohellohello

jag börjar dagen med Kellogs Allbraun... sa de nyss på reklamen.
Ligger och tittar på good luck chuck, den går på sexan för er som undrar.
Igår tog vi klassfoto. och jag fick sitta, wohooo. typ första gången.
nu är det bara vänta i fem veckor tills det kommer hem så man får se hur
misslyckad man blev detta året. förra året var ju katastof. alltså verkligen.
jag såg ut som en gris!! nu ska jag forstätta titta på filmen. godnatt ♥


tänkte läsa lite innan jag somnar också ↑ ;)

HÖSTSKORNA

Ankle boot
här är bootsen/kängorna jag vill ha till hösten!

bara en vanlig måndag

en vanlig, helt vanlig bara VANLIG måndag! så ska man inte säga, vill ni veta varför? för alla dagar är unika och man ska ta vara på livet. hihi just kidding! nej men har inte alls några jättenyheter. jag var i skolan, efter åkte jag till täby med D&P (donika & petra för er som inte förstod) nu är jag hemma och waaaaaaah jag måste hitta kläder tills imorgon för vi har skolfoto. OmgOmgOmg! vi fick reda på detta idag. fattar ni IDAG?! en dag innan. hammarbacken alltså... jaja, nu får ni bild på dagens outfit:


lite vanlig tråkig outfit, men hade bråttom imorse :$


BILDER FRÅN IDAG














en cheesburgare på köpet

haha lite kul igår när moa beställde en cheesburgare på donken så fick hon två. haha, fast dom var äckliga och hade typ ett kg ketchup i.
nu är jag hemma från konfirmationen. det roliga var tydligen igår i kyrkan så idag var det mest psalm-läsning. men väl hemma hos vendela fick vi jättegott fika & så öppnade hon alla fina presenter. nu är det jättesoligt och vill helst gå ut i solen meeeen jag måste städa. suuuug! ska nog inte hitta på något ikväll, eller kanske drar till moa. vi får se. men tills dess ha det bra! :)


jag och cp-kalle för några veckor sen..

godmorgooooon

jag vaknade jättetidigt på grund av min hosta... om en timme ska jag iväg på vendelas konfirmation. det ösregnar och det är jättesvenskt. kom hem runt 12-halv 1 inatt från victor. när moa och jag skulle åka dit var tåget typ 50 timmar försenat för det har hänt en till "olycka" någonstans. men tillslut kom den och jag måste säga att kårsta inte är något för mig. skog, skog och ännu mera skog. men det var iallafall kul hos han. Nu har jag bara en timme på mig att fixa allt till konfan. så pusshejsan!



har inga bilder från igår så ni får en från förra veckan :)

godag godag godag

Igår var jag med donika & petra och så träffade vi erik och bill hemma hos erik. vi spelade nåt poker spel som ingen typ fattade men när vi äntligen förstod hur det gick till så bytte vi spel. haha lite knasigt sådära. Sen spelade vi gitarr och sjöng lite, det var roligt. (och snart kommer jag få micken som emma har med sitt band. Så då kan jag ha den i mitt rum. wihooo)

Idag iallafall så har jag varit med moa i täby, vi har haft det superdupermegabra! Lite shopping blev det idag med. Åh I love it! Tack för idag mois! Snart ska jag till henne så ska vi ta tåget till några av hennes killkompisar, kul kul! Måste skynda mig nu. skriver kanske när jag kommer hem. puss! :)


moa är fett sniiiiiiggggg


I'm baaaaaack

Hejsan svejsan! Nu blev jag lite sugen på att blogga så lalala. hur mår ni alla hundratals läsare?? jag mår bra så därför mår ni också bra! igår var jag och köpte konfirmations present till vendela. Och eftersom jag också hade namnsdag så fick jag med mig lite shopping hem också. mami är bäst! här får ni bilder :)))


en pippi tröjaaaaaaaa

och lite trosor

och två par linnen men dom hinner jag inte ladda upp för nu måste jag rusa till tåget. puss&krambanan

SOMMARSOMMARSOMMAR



RSS 2.0