någon sa att vi fick höstlov

Hejsan svejsan, som ni säkert sett så bloggade donika lite här på den finfina bloggen. Observera att som hon sa har vi VERKLIGEN förändrats sedan det fotot. Jag kom nyss hem från en kul kväll med tjejorna. Linda, Donika, Petra & jag. Nu när jag kom hem blev allt genast boring. Men jag ska nog sminka av mig och göra mig i ordning och sedan lyssna på musik och bara ta det lugnt innan jag ska ta min skönhetssömn.
Hoppas ni har haft en bra kväll! Lycka till på danstävlingen imorgon Linda! <3


så himla söööööt

donika

hej! jag hade precis skrivit ett långt inlägg om min dag och vad jag gör just nu, och så råkade jag göra något så försvann allting, YEEEY?! nej. Sitter med Petra, Fanny och Linda just nu och vi sitter inne på facebook och snackar, chillar & har det otorligt roligt! nu ska vi larva oss, hihi nä men vi ska dansa & ha kul. TOODLES - D


en bild ifrån i vintras, hur mycket har man INTE förändrats?! haha

Fighteeer

Hello! Lite blogging från ipoden nurå. Först vill jag säga grattis till min storasyster som tog körkort idag! Jag kom precis ut från duschen. Linda och petra drog ut mig i spåret. Vi joggade till en början, sedan körde Linda en skitjobbig mag och -armar övning. Så sjukt jobbigt haha. Nu när jag ändå gjort fysisk nytta kan jag väl passa på att göra lite psykiskt också. Öva på matten till provet på fredag. Vi hööööörs, pussen :)


SUNSHINE

Passade på att fota lite i söndags då solen stack fram:


Det blev dagens outfit: kängor, tights, linne, stickad tröja och kort skinnjacka




LÖRDAGS

Kvällen igår blev lite tokig. Middag hemma med grannfolket. Det var trevligt faktiskt. Bättre än vad jag hade förväntat mig. Planerna var att jag skulle träffa Linda och Petra efter middagen. Men då ringde Moa mig och frågade om jag ville träffa henne, Erik och Niklas och då tänkte jag men då kan ju allihopa träffas. Men jag fick inte tag på Petra och Linda. Jag ringde på alla möjliga nummer och jag lyckades till och med ringa petras pappa :$ Jag fick lite dåligt samvete sen, för jag hade ju bestämt att jag skulle träffa Linda och Petra.

När jag mötte Moa stötte vi på två transor, vilket visade sig att det var niklas och erik. Hahaha det var så jävla roligt! Dom gjorde min kväll alltså! Senare gick vi hem till mig och hade det lite mysigt!









Där fick ni några bilder från kvällen. Det var länge sen va? haha, men ska bli bättre! puss


BEETHOVEN ÄR EN LEGEND

hoppas ni kände ironin i rubriken...ja här sitter jag i min ensamhet och försöker plugga in musikhistoria. Allt från Vivaldi till Bach till Händel till Mozart till Beethoven till Brahms till Schumann till Chopin till Grieg till Stravinsky till Strauss osv. Där fick ni en liten inblick på saken. Jag vet fan inte hur det kommer gå imorgon på provet. Har pluggat och försökt nu några timmar så jag skiter i de nu. Så himla viktigt kan det väl inte vara. Inte för mig iallafall :) Pappa gjorde världens godaste mat ikväll, så min mage är KOMPAKT nu. Härom dagen fick jag förfrågan om att spela cup i västerås med F16 (95orna) men jag tackade nej. Och nu fick jag höra av Linnea att de vunnit hela cupen. Vad grymt, grattis!

 
 pampigt

LÖRDAGKVÄLL <3

Nu är jag hos Moa. Vi sitter här med fruktsallad och naturgodis. Så himla mysigt! Jag sover här inatt. Jag köpte ett par kängor och en jacka idag, lägger ut bild imorgon på det. PUSS&KRAM!

Tyskland

Två söta bilder på mig och Vendela. Hon åkte till Tyskland, Berlin igår med ett par kompisar. Hoppas du och vendela och saga får det jättekul! <3


Världens bästa

Jag har sovit så himla bra inatt! Älskar när man vaknar upp på lördagar. Mammi är och plockar svamp nu, hahaha gullig hon är. När hon kommer tillbaka ska vi åka en sväng till Sollentuna och shoppa. Jag behöver massa nytt. Jacka och skor bland annat. Innan det ska jag äta upp min frukost. Ha en fin dag! :)


BLOGGEN LEVER!

Nu håller bloggen på att gå under känner jag. Förlåt allesammans. Jag har också ett liv - som min mentor brukar säga. Heeeeh. Men jag har haft fullt upp med skolan och fotbollen. Spelade cup i helgen, det var riktigt kul. Vi var jättenära på att gå till final men det höll inte hela vägen så vi fick nöja oss med en bronsmedalj. Mamma har kommit hem från Italien, och jag är så glad för det! (blondinbella-talk) Jag fick massa presenter på morgonkvisten av henne idag. Oväntat men jättegulligt, älskar dig. Bilder på det får ni i ett annat inlägg. NO prov väntar imorgon, så ska läsa igenom innan jag somnar. Puss på er små grisar!


MINA BEEEEEN

Förlåt för dålig bloggning, mitt humör igår var ingen vidare. Jag vaknade på fel sida och allt bara sket sig. Men idag är det mycket bättre! Idrotten idag var sjukt kul. Är faktiskt rätt så stolt över mig själv som stod 90 grader mot väggen i 11 minuter och 5 sekunder. Herregud vad jobbigt det var! Julia den jäveln stod 20 sekunder längre och vann. Bajs på henne! Men jävligt nöjd är jag iallafall. Mina ben gör jävligt ont nu också minst sagt. Men ikväll blir det fotboll, då kör vi igen dårå! Nu måste jag plugga röven av mig för har 2 prov imorgon. Puuuuussheeej!


eftersom jag inte har någon bild från idag kan jag upplysa er om att
VI FICK PANNKAKOR I SKOLAN ♥

smurf ansikte

;)

Plugghästeeen

Känner mig lite tråkig som bara har pluggat hela dagen och som till och med hoppade över träningen för att plugga. Ändå känns det inte som att någonting har fastnat i huvet. Nu är jag så trött så jag ska ta och sova. Vi börjar tidigt imorgon med mentortid och sen löpning på gympan. Kuuuul. Sorry för deppinägg men känner mig inte sååå taggad just nu. Hoppas mitt humör är bättre imorgon. Godnatt!


"THIS IS POWER LALALALA 6:06"

Linda den kreativa, klippte ihop en video från höstfesten i lördags.
Check it out!


tacosöndag

Vi avslutar veckan med tacos. Det klingar bra tycker jag! Papi och jag åkte till MIO idag för att titta på soffan som jag kanske ska få till mitt rum. Jag fyller ju år snart och han verkar så himla hemlighetsfull. Hihi spännande! När vi ändå hade vägarna förbi Täby centrum så gick vi där en liten stund. Jag skulle egentligen bara få tag på en par vanliga svarta tights, för det har gått hål på dom som jag har nu. Inte på ett så lämpligt ställe heller.. Men såklart så fanns inte dom i storlek S. Typiskt, men istället hittade jag ett par jeans. Bild kommer upp på dom sen. Nu väntar maten där nere!


SAY NO TO DRUGS SAY YES TO TACOS!


TELL ME WHAT YOU WANT TO HEAR



 ♥


första oktober-höstfest

Hej alla glada! Runt tolv idag åkte jag till höstfesten i centrum. Där mötte jag Petra och Donika. Vi stötte på Linda, Julia, Ström och Issa där. Men Issa och Julia gick sen efter ett tag. Hela dagen har spenderats med de brudsen. Vi har haft det sjukt kul och solen har skinit (hjälp, vad är skina i imperfekt?) hela dagen. Vi tog en fika på Biscotti också. Dom har så jäkla god choklad där! Efter middagen mötte jag upp allihopa igen så nu har vi varit ute hela kvällen. Kvällen var dock inte lika rolig, några saker som man kunde varit utan kanske men men, annars var allt bra! VAFAN DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILD?????

Godmorgon alla gullefjun

Härligt med lördag! Jag ligger i sängen och ska strax dra mig upp och göra mig frulle. Lite senare ska jag till centrum. Det är höstfest och vi får reda på vilka som har vunnit musiktuben. Möter upp några kompisar där också. Cya! <3 hehe bilden tagen nyss, nyvaken..


RSS 2.0