Världens sötaste

Emil elton är ju sjukt söt och bra! Han fick min röst ikväll ;)


Hej mina vänner! Här sitter jag i min ensamhet med en mars i handen. Matchen slutade sent + att jag stannade ett tag och tittade på en annan match på ip. Det är american pie på trean, haha världens bästa! Fan vad skönt att sova ut imorgon. Godnatt :)


Mot Sollentuna

Match mot Sollentuna nudå! Önska mig lycka till :)


Grymt!

Blogg.se har nyligen skaffat en app till iphone. Det är enkelt och verkar jättesmart! Man kan också ladda upp bild. Gryyymt :)


SKOLFOTOT HAR KOMMIT!

Vad man har väntat på att det ska komma. Nåväl det tog 6 veckor. Men man har ju hört att de skickar ut de snyggaste sist, så det är väl helt okej ändå! Ha-ha skämt och sido. Jag blev helt okej-nöjd. Förra året blev ju hemskt, verkligen HEMSKT! Men här är det iallfall, åttans skolfoto.



   ↑

28 september

sorligt att lägga ut en sån ful bild i inlägget under. Jag kom på det nu i efterhand (en dag senare) haha, det var meningen att det skulle bli en fin bild som på schamporeklamerna när de slänger med håret. Lyckades jag? nej. haha fett oseriös jag är nu! meeeeen, vi återgår till dagen idag. Rätt flummig dag i skolan. Många lektioner och så men bortsätt från allt det så var det roligt i skolan. Flera skrattatacker nu när alla vet om att jag är sjukt kittlig. Det är sjuk, jag lovar! Alldeles strax börjar Idol så jag ska dra mig neråt till tv:n. Byebye!


En liten bild hejhej

PLUGGPLUGG

Trevligt att petra hade hittat hit!

Hejhej, ursäkta dålig bloggning. Ska bli bättre! Jag kom nyss hem från skolan iallfall, gjorde del 2 på matteprovet idag. shit jag har verkligen blivit sämre på matte. Sug! Det går säkert bättre på nästa prov. Eller det hoppas jag på! Jag ska snart fixa lite mellis & så ska jag titta på Idol. Jag har missat två avsnitt. ASsSssSsssSo shiiieeeet :O
Sen ska jag plugga häcken av mig. Det ser jag fram emot.. ikväll är det fotboll som vanligt. pusselipuss!


tjena bruttan!!

SKOLFOTOT HAR KOMMIT, WOHOOO! !!!  !


petra är bäst!

jappjappjapp

platting the haaaaaaaaair

hellå hallå! Där fick jag till många a:n. Philip lyssnar på UlrikMunther, vilket jag tycker är lite omanligt men ändå till en fördel för mig och petra som sitter i rummet brevid. Som ni kanske försår så är jag hos Pettan. Mitt andra hem alltså ;) För att vara hundra procent säker på att det är fredag idag så kan jag ju säga att vi sjöng på Friday idag i skolan på engelkalektionen. HAHA! Nu sitter petra och plattar mitt hår. Ajj nu bräns det!!??!



11 september - world trade center

11 September. rip till alla som dog. Det har redan gått 10 år sedan det hände :/ ♥




nu har de byggt upp vattenfall på de stället där tornet stod

THE WEEEEKEEEEND

Denna helgen har gått hur snabbt som helst. I fredags var jag hemma och bara tog det lungt. I lördags spelade jag match med damlaget, vilket inte gick superbra. Laget vi mötte hade vunnit gothia osv. så det kan man väl ändå till en viss del förstå varför det inte gick jättebra. Efter matchen skyndade jag mig hem och slängde mig i duschen, sedan mötte jag Moa vid ormsta så åkte vi hem till Victor där Niklas och Batte också var. Very funny! HÄNDELSE: vi smakade på en av de 20 starkaste såserna i hela världen. OMFG vad det brann i munnen! OCH magen. Jag trodde att magsyran skulle brinna upp, helt seriöst. Haha det var hemsk men kul. Vi är lite smågalna sådär ;)
Match tidigt idag och det sved fortfarande i mina läppar efter såsen. Vi vann iallafall - 3 poäng!
Nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten. Peaceouuuuuut!


femte september

Tjosan tjosan ;)
Nu har jag äntligen kommit till sängs efter en rätt så jobbig dag. Det var sen fotbollsträning och vi var bara fem spelare som var där. Haha lyckat lag! Vi övade iallafall på teknik, mest på hörnor. Efter typ 80 hörnor så satte vi några faktiskt. Haha! Imorgon är det tisdag och jag börjar klockan 8, så nu ska jag alldeles strax släcka. Vi hörs! 
 
 min frukost idag, inget speciellt :)

MITT HÅR GENOM ÅREN


svart


mörkbrunt (löshår)


rött/brunt


ful utväxt + brunt


ljusbrunt


blont


och nu ser det ut typ såhär

match, 5-1

Hejhej!

Idag vaknade jag upp hos Moa klockan 8 för då var det dags för match. Min började senare så jag begav mig hem och chillade med film och tyvärr så hade vi choklad hemma...så det slank ner i magen också. Jättebra innan fotboll hörrni! Nej. Men lite tur kanske det gav mig ändå. Matchen gick väldigt bra, vi hade ett fint passningsspel och lyckades få in 5 mål. Slutresultatet blev 5-1 till oss! Det var vi verkligen värda. Däremot fick jag gult kort för att jag tydligen gick på motståndaren och inte bollen. Men så var det inte. Det var inte mitt problem att hon var liten och ramlade och skrek: jävla fitta! Visst, jag spelade lite fult men jag gick ändå på bollen och in med kroppen. Spelade inte sista minuterna ifall jag skulle bli utvisad. Men den domaren var fan konstig. Men skit i det, vi vann iallafall och vi ägde ut dom så suck on that biatch! :) Btw, Linnea gjorde hattrick. Stolt över dig krigare! ♥


bilden är från örebro


önskemål

Anonym (vilket fint namn) ville att jag skulle lägga upp covern som jag gjorde för ett tag sen. jag kom inte med bland de 5 bästa i tävlingen tyvärr. Men här har du den ;)


FREEEDAAAG

Hejsan!

Idag är det fredag för er som inte visste det. Åh så gutt! För er som undrar så sitter jag på övervåningen i soffan och ska snart tagga till match. 98orna saknar någon och var tvungna att låna in någon 97a så då får jag hoppa in och spela istället. Jag har ingen aning om vilka vi ska spela mot men det får vi se. Den börjar halv åtta så jag lär komma hem rätt sent. Men det är ju helg så det är lugnt. Får se vad som händer efter matchen. Träningen igår gick fett dåligt, körde oseriöst och aa vetefan vad som hände ;) På tal om någonting annat nudå. Skolan idag var rätt kul. Vi såg på film på svenskan, det handlade om massa "ord" och det var skitkul. Garvade skitmycket! Var i parken med bill, erik och petra förut. snackade massa skit och drack ♥ hello kitty ♥ 
Min snälla syster har varit så gullig att hon har lagat mat till mig nu. Så nu ska jag gå och äta. goodbye!




dagens outfit: jeans, blus/linne, skinnjacka. med en hög tofs med fläta.

RSS 2.0